CIJELI ŽIVOT PAMTITE LJEPOTU I RADOST VAŠEGA DANA

Mi smo tu za vas

CIJELI ŽIVOT PAMTITE LJEPOTU I RADOST VAŠEGA DANA. ON JE SVANUO SAMO ZA VAS DVOJE, DA VAS SPOJI ZAUVIJEK. I MI SMO TU SAMO ZBOG VAS, POČAŠĆENI ŠTO STE NAS POZVALI DA VAS I MI ISPRATIMO NA VAŠ PUT ZAJEDNIČKE SREĆE! RASKOŠAN DEKOR I ISTANČANI MINIMALIZAM VOLE MODERNE OKRUGLE STOLOVE, ALI I TRADICIONALNE KVADRATNE STOLOVE U TZV. KINO POSTAVU. USLUŽNA JEDINICA IZVAN PROSTORA KUHINJE POPUT NAŠEG DECENTNOG ŠANKA UBRZAVA PROCES DOSTAVE NAPITAKA ZA VAŠ STOL. LUKSUZNA POZORNICA PODRŽAVA SVE VRSTE SCENSKIH NASTUPA UZ PRATNJU NAJSUVREMENIJEG RAZGLASNOG I RASVJETNOG SUSTAVA. SVAKI DETALJ KOJI KRASI NAŠU DVORANU POMNO JE BIRAN, S CILJEM DA PRATI ESTETIKU BESPRIJEKORNOSTI.

NAJVIŠI STANDARD ZA ČAK 450 UZVANIKA

JEDINSTVENI PROSTOR

Video sale

Sve za vas

700 KVADRATNIH METARA APSOLUTNO JE OPTIMALAN PROSTOR ZA SVEČANU VEČERU, KAO I SVADBENU ZABAVU NA PROSTRANOM PLESNOM PODIJU. INTIMNIJA ATMOSFERA S PRIGUŠENIM SVJETLIMA ILI ISKRIČAVA EKSTAZA UZ BLJEŠTAVILO BOJA – IZBORA IMATE I ON JE SAMO VAŠ.

Raskošni okrugli stolovi, bajkoviti plesni podij, luksuzna pozornica za glazbenike s najmodernijim razglasnim i rasvjetnim sistemom samo su dio interijernih rješenja naših 700 kvadratnim metara s jednom misijom: Vama i Vašim gostima priuštiti najbolje od najboljeg!

Sve smo prostorije svečane dvorane Kruna u potpunosti prilagodili osobama s invaliditetom.

Kuhinja

Naš vrhunski tim kulinarskih stručnjaka s dugogodišnjim domaćim i inozemnim iskustvom najposebnijem danu Vašega života dat će pečat nezaboravne gastronomske avanture.

Parking

Svim uzvanicima osiguravamo besplatno parkirališno mjesto u neposrednom okruženju dvorane.

700 KVADRATNIH METARA

Vrhunski zvuk i fotografije

Galerija

Pogledajte cijelu galeriju

Izgrađena po najvišim europskim standardima gradnje, dizajnerski uređenog i kompletno namještenog interijera te ekskluzivne pozicije u strogom centru grada u trenu se svrstava u nešto mnogo bitnije – u Vaš prvi i konačni odabir za svadbenu svečanost!

Raskošni okrugli stolovi, bajkoviti plesni podij, luksuzna pozornica za glazbenike s najmodernijim razglasnim i rasvjetnim sistemom samo su dio interijernih rješenja naših 700 kvadratnim metara s jednom misijom: Vama i Vašim gostima priuštiti najbolje od najboljeg!

Osoblje

Naše osoblje sastavljano je od eksperata koji su svoje iskustvo i znanje stjecali dugi niz godina, a s ponosom ističemo kako su dosljedni izvrnosti.

Higijena

Imperativ higijenskog savršenstva nije opcija, nego bezuvijetno obečanje vama i svim vašim uzvanicima. Dobro organiziran objekt ima malo onih koji čekaju u redu, a mi smo korak ispred svih pa kod nas čekanja jednostavno nema.

SEZONA REZERVACIJA

2017. je skoro popunjena, rezerviraj svoj datum

Start typing and press Enter to search